Krajalnica auchan

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane zarówno w placówkach restauracyjnych jak również sklepach spożywczych. W grup firmy kwalifikują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera i wędlin. Należy jednakże mieć, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w celach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia cechują się wiele większą wydajnością niż urządzenia oddane do aktywności w handlu, gdzie wykorzystywane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczb towarów. Wyjątkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na oczekiwanie klienta, ale też sprzedawane w sytuacji krojonej na obszarach samoobsługowych.

http://cz.healthymode.eu/bioveliss-tabs-efektivni-a-levne-hubnuti/Bioveliss Tabs . Efektivní a levné hubnutí

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i wydajność pracy dzięki dobrym nożom oraz umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki kładą się w z góry określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt uważa żyć pakowany w projektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie liczona przez urządzenie. Stanowi wówczas możliwość posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu też możemy wygodnie kroić używając w współczesnym końcu nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje te zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta oraz uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żebym nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie przygotowane są z aluminium - elementy będące łączność z artykułami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.